Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook

ASICS sportski dan sa Milošem Timotijevićem

ASICS sportski dan sa Milošem Timotijevićem, kao prva u nizu planiranih ASICS aktivnosti pred jubilarni Beogradski maraton,održan je u City Wellness-u. Poznati glumac koji je ambasador ASICS brenda bio je instruktor fitnesa predstavnicama lepšeg pola.

Tokom 65 godina Asics je neprestano ulagao u istraživanje i razvoj i to je ASICS učinilo najznačajnijim brendom kada su u pitanju patike za trčanje. Mnogi poznati maratonci nose upravo ASICS sportsku opremu. Na Njujorškom maratonu 50 posto trkača trči u ASICS patikama, a većina učesnika na Beogradskom maratonu takođe nosi ASICS opremu.

„Asics sportski dan je samo početak priprema za 30.Beogradski maraton, a očekuje nas još mnogo aktivnosti do tada. Veoma smo ponosni što već četvrtu godinu zaredom imamo priliku da budemo partneri sportskog spektakla koji se tradicionalno odvija u našem lepom gradu “ – izjavila Sandra Brašnjović  ispred ASICS Srbija tima.

ASICS je najpopularniji brend na svetu u kategoriji patika i opreme za trčanje, a treći po popularnosti u svetu sporta. Prepoznatljiv je po kvalitetu i specifičnoj nameni svojih proizvoda za svaku sportsku aktivnost. Proizvodi sportske, modne i svakodnevne ASICS opreme za žene, muškarce i decu,napravljeni su od materijala koji u potpunosti odgovaraju ljudskoj koži i 100 posto se ili delimično recikliraju Zahvaljujući stalnom napretku, ASICS svake godine osvaja mnogobrojne nagrade za svoja dostignuća i nastavja da opradava titulu najboljeg proizvođača patika na svetu.

Zvanični distributer brenda ASICS za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu je kompanija Univers Co, koja sa svojim maloprodajnim lancima „Tref Sport“ više od dvadeset godina uspešno posluje na našem tržištu. 

 

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory