Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook
14-02-2015

Bliski Istok nikad bliži

Za BIRO, Bliski Istok realno
www.nasbiro.com

14.02.2015.

Esselamu alejkum i merhaba.

Bliski Istok nam nikada nije bio bliži. Dobro došli na BIRO, prvi portal koji nam je to omogućio.

Ujedinjeni Arapski Emirati su naftom bogata, pustinjom obeležena, kraljevki uredjena i po visokom životnom standardu prepoznatljiva država na jugoistoku Arabijskog poluostrva. Glavni grad je Abu Dabi, a najveći Dubai. Govori se arapskim jezikom. Pozivni broj je +971.

Kultura, umetnost i religija ove zemlje se oslanja na simbole i tradiciju islama.

Nedavno sam, poslovno, prvi put posetila ovu čudesnu zemlju. Na kraju se ispostavilo da sam zadovoljstva radi boravila u Emiratima. Možda je svaki posao lakši kada ste okruženi preljubaznim domaćinima, nestvarno lepom arhitekturom i egzotičnim mirisima i ukusima. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima posao i zadovoljstvo su s razlogom uvek u istoj recenici!

THE KEY TO GETTING THINGS DONE IS CONNECTING PEOPLE

U mojoj profesiji kažemo da je „Good networking = Good PR“. Danas je najvažnije biti povezan. Biti spojen. Umrežen. Konektovan. Naravno, sa pravim ljudima i na pravom mestu.

Više nije važno samo KOLIKO znamo, već i KOGA znamo.

Smatram da je BIRO sjajna prilika za sve one koji već žive i rade na Bliskom Istoku, kao i za one koji bi voleli da su na njihovom mestu.

BIRO  nudi mogućnost da u isto vreme razmenite svoje znanje i iskustvo, dobijete savete i neophodnu podršku, informišete se, a pritom dobro zabavite i kontaktirate sa svima onima koji su vam važni.

Portal Biro je zamišljen kao mesto na kome će se najbrže i najlakše prezentovati poslovni planovi i ideje. Ocenjivati želje i mogućnosti i lako uraditi kompanijska, ali i lična promocija. 

Neprocenjivo je kada znate koliko ćete vremena uštedeti.

Nedavno je održan Prvi srpski poslovno-investicioni forum u UAE na kome sam učestovala. Cilj ovog okupljanja upravo i jeste jačanje veza, izmedju Srbije i Emirata, ali i upoznavanje naših privrednika s tržištem, načinom funkcionisanja, poslovnom klimom, tradicijom i običajima.

Meni je neetworking puno značio za lični, a posebno za profesionalni razvoj.

Relacije, odnosi, veze su od presudne važnosti za svaki posao, a povezivanje sa značajnim ljudima iz vaše industrije i polja interesovanja može vam otvoriti mnoge nove poslovne i životne mogućnosti.

Sigurna sam da ćemo na BIRO portalu svi uspešnije komunucirati.  I poslovno i privatno.

Sreća je biti na pravom mestu u pravo vreme.

Mi definitivno jesmo! 

Autor:

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory