Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook

ONLAJN DISKUSIJA DIGITALNI KATASTAR PO MERI SVIH GRADJANA

Republički geodetski zavod organizuje, prvu u nizu, onlajn diskusiju „Digitalni katastar po meri svih gradjana“, u sredu 13. oktobra 2021. sa početkom u 11 časova. RGZ želi da pomogne gradjanima da bolje razumeju i efikasnije koriste njihove digitalne usluge, servise i aplikacije, kao i da odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Onlajn diskusija je samo jedna u nizu aktivnisti u okviru projekta “Digitalni svet katastra” koji je pokrenut u cilju potpune digitalizacije i koji će obuhvatiti niz onlajn dogadjaja, edukacija i panela u cilju boljeg razumevanja i jednostavnijeg korišćenja digitalnih usluga, servisa i aplikacija, kao i aktuelne teme iz oblasti poslovanja RGZ-a.

Na prvoj onlajn diskusiji prisustvovaće predstavnici RGZ-a, poslovnih banaka, agencija za promet nekretnina i digitalni eksperti. Svi oni će iz svog ugla i delokruga rada predstaviti značaj i neophodnost digitalnog katastra, ali i jednostavnost korišćenja. Takodje, odgovaraće na sva pitanja koja će gradjani moći da postavljaju putem chat opcije.

Onlajn diskusija održaće se preko ZOOM platforme kojoj može da se pristupi putem  linka:

https://us06web.zoom.us/j/84448009520#success

Isto tako onlajn diskusiju možete pratiti uživo preko RGZ naloga na YouTube platformi.

Sve dodatne informacije možete da pronadjete na sajtu RGZ-a: www.rgz.gov.rs

 

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory