Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook

RUNNER - jedinstveno iskustvo koje trkači zaslužuju

RUNNER, pva specijalizovana radnja opreme za trčanje u Novom Sadu i Vojvodini, originalnog koncepta sportskog šopinga, jedinstvenog u Srbiji, otvorena je sinoć u Zmaj Jovinoj 22.

U svom prodajnom asortimanu RUNNER nudi proizvode najpoznatijih svetskih brendova: Adidas, Asics, Brooks, Nike, Puma, kao i vrhunski kvalitet usluge sa velikim izborom odeće, obuće i sportske opreme koji će zadovoljiti i najzahtevnije trkače.

„Runner radnja je nova i potpuno originalna, ali neće ostati i jedina u našoj sredini koja, kada je barem o trčanju reč, sve više liči na svetsku stvarnost.  Iz godine u godine sve je više onih koji uvidjaju prednosti trčanja i koji se opredeljuju za ovaj vid rekreacije i stil života. Zbog toga i jeste vreme za ovakvu, na našim prostorima jedinstvenu, Runner prodavnicu . Pozivam vam vas sve da živimo bolje i zdravije. Trčanje jeste najbolje za početak” – izjavio je Filip Kosanović u ime domaćina.

Pored kompletne ponude za trkačke entuzijaste, u RUNNER radnji kupci mogu da koriste specijalne pogodnosti kao što su odevni saveti, saveti o opremi, ishrani i taktikama trčanja.

Tokom čitavog radnog dana kupcima su na raspolaganju obučeni prodavci i bivši profesionalni trkači i maratonci.

U samoj radnji će, svi zainteresovani, moći da dobiju i analizu sopstvenog načina hoda i trčanja na traci za trčanje i izvrše testiranje stopala prilikom izbora odgovarajuće patike.

Radnja će biti i domaćin RUNNER škole trčanja i mesto okupljanja rekreativnih i profesionalnih trkača

 

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory