Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook

SAM WINE CLUB veče u restoranu Djordje

www.sam.org.rs

U autentičnom ambijentu restorana "Djordje", sinoć je održan  prvi SAM Wine Club, u ovoj godini

Članovi Srpske asocijacije menadžera imali su priliku da uživaju u prijatnoj atmosferi restorana „Djordje", vrhunskim domaćim vinima i hrani koje je za članove pripremio kuvar restorana Jovica Jovičić.

Ispred restorana „Djordje", članove SAM-a je pozdravila Ivana Marković koja je predstavila bogatu ponudu restorana i pozvala sve istinske ljubitelje gastronomije da ponovo posete ovo mesto i probaju njihove specijalitete.

Tim povodom, svi članovi SAM-a, dobili su Djordje personalizovanu  loyalty karticu sa posebnim pogodnostima.

Restoran Djordje, kultni beogradski restoran s dugom tradiciju i burnom istorijom otvoren je 1983. godine na Senjaku.  Iz Šeksiporove ulice preseljen je 2008. godine u mirno okruženje Neimara.

Svih ovih  godina ostao je prepoznatljiv po svojoj otmenosti i izvrsnoj hrani.

Jelovnik je bogat gastronomskim specijalitetima koji predstavljaju spoj svetskih ukusa i najboljih elemenata domaće kuhinje.

Kuvarski tim na čelu sa Jovicom Jovičićem, već godinama kreira kulinarska remek dela pripremljena od najfinijih namirnica za kojima se traga po čitavom regionu i Evropi.

Jelovnik se obogaćuje nekoliko puta tokom meseca, u želji da se gostima u svakoj prilici ponudi nešto novo i drugačije.

Vinska karta je bogata i odabrana. Radjena je u saradnji sa našim najboljim somelijerima i zastupljene su najpoznatije vinske regije.
© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory