www.sam.org.rs
U autentičnom ambijentu restorana "Djordje", sinoć je održan prvi SAM Wine Club, u ovoj godini
Članovi Srpske asocijacije menadžera imali su priliku da uživaju u prijatnoj atmosferi restorana „Djordje", vrhunskim domaćim vinima i hrani koje je za članove pripremio kuvar restorana Jovica Jovičić.
Ispred restorana „Djordje", članove SAM-a je pozdravila Ivana Marković koja je predstavila bogatu ponudu restorana i pozvala sve istinske ljubitelje gastronomije da ponovo posete ovo mesto i probaju njihove specijalitete.
Tim povodom, svi članovi SAM-a, dobili su Djordje personalizovanu loyalty karticu sa posebnim pogodnostima.
Restoran Djordje, kultni beogradski restoran s dugom tradiciju i burnom istorijom otvoren je 1983. godine na Senjaku. Iz Šeksiporove ulice preseljen je 2008. godine u mirno okruženje Neimara.
Svih ovih godina ostao je prepoznatljiv po svojoj otmenosti i izvrsnoj hrani.
Jelovnik je bogat gastronomskim specijalitetima koji predstavljaju spoj svetskih ukusa i najboljih elemenata domaće kuhinje.
Kuvarski tim na čelu sa Jovicom Jovičićem, već godinama kreira kulinarska remek dela pripremljena od najfinijih namirnica za kojima se traga po čitavom regionu i Evropi.
Jelovnik se obogaćuje nekoliko puta tokom meseca, u želji da se gostima u svakoj prilici ponudi nešto novo i drugačije.
Vinska karta je bogata i odabrana. Radjena je u saradnji sa našim najboljim somelijerima i zastupljene su najpoznatije vinske regije.