Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook

Srspke kompanije prvi put na sajmu Wetex

Srpski poslovni savet u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prvi put organizuje nastup srpskih privrednika na sajmu WETEX 2015 (Water, Energy, Technology and Environment Exhibition) od 21. do 23. aprila 2015. godine u Dubaiju.

Sajam WETEX se održava 17. put zaredom pod pokroviteljstvom Dubai nacionalne kompanije DEWA (Dubai Electricity and Water Authority). Ovo je najznačajnija i najveća manifestacija u regionu na kojoj se susreću vodeći eksperti iz sektora energetike, vodoprivrede, naftne i gasne industrije, obnovljivih izvora energije i zaštite životne sredine.

Zahvaljujući položaju Dubaija kao globalnog centra za trgovinu, turizam i zelenu ekonomiju, WETEX privlači najveće svetske kompanije i organizacije. Ove godine na sajmu će učestvovati 1500 izlagača iz 45 zemalja sveta. WETEX okuplja proizvodjače, donosioce odluka, rukovodioce i klijente, nudeći im mogućnost za uspostavljanje novih partnerstava i jačanje poslovnih veza.

" Izuzetno smo ponosni na činjenicu što smo srpskim privrednicima omogućili, da se prvi put predstave, na najvećoj i najznačajnijoj izložbi ove vrste na Bliskom Istoku. Smatram da je ovo sjajna prilika da uspostave kontakte, da se upoznaju sa potencijalnim partnerima i poslovnom klimom. Najveći benifit je svakako sastanak sa nacionalnom kompanijom DEWA, na kome će učesnici dobiti informacije kako se sa njima posluje, kako se postaje njihov dobavljač, kao i o projektima koji su planirani za naredni period" – izjavila je Mirjana Radenović Ratković, direktorka Srpskog poslovnog saveta u UAE.

Tokom poslednjih sedamnaest godina, WETEX je značajno doprineo globalnoj promociji energetskog sektora Dubaija, istovremeno podstičući da se u Dubaiju usvoje strateški važne energetske inicijative i omogući vodećim svetskim kompanijama da predstave svoja rešenja i proizvode, razmene iskustva i najbolje primere iz prakse, kao i da se promovišu saradnja i dijalog o aktuelnim tehnološkim rešenjima koja se u oblastima energetike i vodoprivrede primenjuju u regionu Bliskog istoka. 

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory