Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook

Uspešno završen Sajam sporta 2015.

Obraćanjem državnog sekretara za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predraga Peruničića i direktora Sajma sporta Nemanje Svjetličića, u nedelju u 18.00 svečano je zatvoren četvrti Sajam sporta „Sportska strana Srbije“.
- Veoma mi je drago što je Sajam sporta imao veliki broj posetilaca, a posebno dece koja su budućnost našeg sporta - rekao je Peruničić.
On je podsetio da su naši sportisti u ovoj godini na medjunarodnim takmičenjima osvojili puno medalja i sve nas učinili ponosnim, te da je ovogodišnji, vrlo uspešni Sajam sporta, na pravi način iskorišćen kao prilika da im se svi zahvalimo.
Peruničić je istakao da privodimo kraju uspešnu sportsku godinu i ulazimo u, kako se nada, još bolju 2016. godinu i poželeo da Sajam postane tradicionalna manifestacija koja će iz godine u godinu biti još bolja i okupljati još više ljubitelja sporta.
Direktor Sajma sporta  Nemanja Svjetličić, izneo je još neke zanimljive podatke.
- Hala 1 se pokazala kao sjajna, za ovakvu manifestaciju. Preko 60.000 posetilaca imali smo za tri dana i svi su prezadovoljni. Naravno da uvek može bolje. Pripremu za naredni Sajam sporta, počinjemo već sutra i imamo ideja kako da bude još bolji – reči su Svjetličića.
Sportski savez Srbije bio je organizator, uz finansijsku podršku MOS. SSS je imao i svoj veliki štand, na kome je bilo puno aktivnosti. A predsednik Sportskog saveza Srbije Šoštar i generalni sekretar Batez, uz ostale zaposlene bili su odlični domaćini.

www.sportskisavezsrbije.rs

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory