Authentic 2 Go Instagram Follow Us on Twitter Like us on Facebook
26-11-2014

Uvodnik

Dragi prijatelji, dobro došli u Authentic2go. Dobro došli u našu kompaniju.

Authentic2go je beogradska agencija za komunikacije i odnose s javnošću sa oazom u Krunskoj 7 b.

Svaka slučajnost sa nazivom, sedištem i vizuelnim doživljajem je namerna. Cilj nam je da vam se približimo,  zavedemo i osvojimo. Elegantno, dostojanstveno i pouzdano. I da, baš kao dijamant, trajemo večno.

Sve informacije o nama i uslugama možete pronaći na našoj zvaničnoj internet stranici, a  oni više radoznali me mogu i direktno kontaktirati.

Nakon najdužeg odmora u istoriji PR-a, hladne Švajcarske, tople Grčke i retrogradnog Merkura, pravo je zadovoljstvo obratiti vam se ispred tima Authentic2go.

Svi znamo da sreća prati hrabre, a mene je moj otac čitavog života učio da budem hrabra. Sigurna sam da je sada ponosan na mene.

Ideja o sopstvenoj firmi je bila hrabra, ali i logična odluka nakon godina provedenih u PR agencijama, stečenog znanja, iskustva i želje da se na sopstvenom primeru pokaže kako može drugačije. Ličnim angažovanjem da doprinos struci, tržištu ponudi sveža energija i klijentima nešto novo. A zaposlenima dozvoli osmeh . On je, u stvari, kod nas obavezan.

Kada nešto autentično želite ne postoji mogućnost da to i ne dobijete. Onda se zaista ceo kosmos udruži u vašu korist. Otuda ne iznenadjuje ni naziv agencije. Mi želimo da naše klijente pripremimo za autentčan nastup.

Beskrajno sam zahvalna Zoranu Vesiću što danas radim ono što volim. On me je uveo u svet PR-a i profesionalno usmerio, a i na ovaj projekat nagovorio. Hvala mu što je uvek verovao u mene.

Godine provedene u agencijama, donele su mi sjajne poslovne kontakte, ali i neraskidiva partnerstva, prijateljstva i ljubavi.

Istina je da prva ljubav zaborava nema i za mene je to bio McCann Erickson PR  (sadašnji Represent). Hvala Bori Miljanoviću za sve što sam od njega naučila i što je i dalje divan prijatelj.

Najdraži projekti, divni klijenti i Chapter4 tim zaslužni su za dalji profesionalni razvoj, ali i odluku da se oprobam u preduzetničkim vodama.

Authentic2go je proizvod sudbinske zavere, plavog mora, slučajnih susreta, pravih ljudi i fenomenalne energije.

Iz zahvalnosti prema fantastičnom zvezdanom rasporedu zadatak nam  je da naše kosmički autentične vibracije širimo dalje. Ne samo prema našim klijentima, već i kolegama iz struke, saradnicima, novinarima, komšijama i lokalnoj zajednici.

Volela bih da svi zajedno uživamo u profesiji koja nam pruža mogućnost da stalno izvlačimo ono najbolje iz sebe, da se takmičimo u zdravoj konkurenciji, družimo i pobedjujemo.

Sada mi je uspeh najveći izazov. Konačna provera svih sposobnosti, a nemera mi je da svojim radom dodjem do najbolje verzije ovog prostora i vremena. I od toga ne odustajem.

Verujući u to i danas sam ovde pred vama. Okružena divnim ljudima.

Svi oni su sada podjedanko uzbudjeni jer su dali svoj doprinos Authentic2go priči. Neki trenutno pišu svoje. Hvala svima njima. Hvala i onima koji se nisu usudili.

Hvala Njemu što je uz mene.

Hvala familiji i prijateljima koji su me podsticali, bodrili i podržali u ovom novom poglavlju u mom životu i karijeri.

Posebno hvala dragim klijentima koji su hrabro, od samog početka, krenuli u ovo putovanje sa nama.

Čestitam im jer su pametno izabrali.

 

Autor:
Dragana Jelić
Osnivač i direktor
AUTHENTIC2GO Communications and Consulting

© 2014 Authentic2go. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory